Hej bloggen!
Älskar besök på söndagar.
Haft just haft de underbaraste vännerna här på taco-lunch <3
Trist att inte alla bor i stan men tycker vi är ganska bra på att ses ändå...
Nästa helg är vi bjudna till Umeå på Thanksgiving/Halloween fest med kalkon och utklädnad. Längtar! Måste bara knåpa ihop min utstyrsel också : ) Hehe
Oj oj är så mätt så ni skulle bara veta. Visst kan man tycka att tacos är lite uttjatat men det är så enkelt att ordna och bästa maten att umgås kring. Blir lite av ett knytis i Umeå nästa helg så funderar på att göra just en tacopaj och ta med. Är lättaste ever men blir riktigt gott.
Klart jag ska bjuda på receptet ; )
Suz’ Tacopaj
Pajdeg:
2 dl vetemjöl
100 g smör
2 msk vatten
Fyllning:
400 g köttfärs
1 påse tacokryddor
2 dl creme fraiche typ mexican chili tror jag den heter
1 påse cheddarost
Sätt ugnen på 225°C. Förgrädda pajskalet ca 10-15 min.
Stek köttfärsen och blanda i tacokryddorna. Häll i köttfärsen, bre över creme fraichen och toppa med cheddarosten längst upp. In i ugnen ca 10-15 min. Klart! Servera med grönsallad till.
Och självklart pepperoni/fefferoni/jalapenjos eller vad de gröna små grejerna nu kallas!
Yummie : )
Hoppas ni får finaste söndagen.
Själv känner jag mig oväntat lite febrig, men tänkte ignorera det så länge det går och ta mig en kaffe med whiskey ; )
Puss
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar